sunnuntai 14. toukokuuta 2017

23. Tupun kevät

Kevät on ollut Tupun mielestä aika kiva. Tupu tykkää varmasti kaikista vuodenajoista, mutta talvesta erityisen paljon, koska silloin voi kieriä lumessa. Nytkin aina lenkeillä hän tykkää aina mennä ojaan kierimään jos siellä vielä lunta on jäljellä. Mutta on keväässä se hyvä puoli Tupunkin mielestä, että kun jää sulaa, niin pääsee taas kahlaamaan järveen ja juomaan sieltä jos janottaa. Ainut huonopuoli meistä ihmisistä siinä on se, että kun Tupu kahlailee niin hän tietenkin kastuu josta johtuen tassut ovat lenkin jälkeen yltäpäältä hiekassa, jota on hankala saada pois jos turkki on märkä. Sen takia lattialta löytyikin pari päivää sitten valtava hiekkakasa kohdasta missä Tupu oli nukkunut. Onneksi Tupu voi aina kuivatella tarhassaan ennen kuin tulee sisälle. Näkötorni on sen suosikkipaikka tarhassa, sieltä näkee nimittäin kauas pellon taa. Onkohan koko näkötornia edes esiteltykään täällä? Jos löydämme kuvaa siitä niin laitamme tänne. Mennäänpäs nyt kuitenkin katsomaan keväisiä kuvia Tupsukasta.



Tuossa oikealla näkyy näkötornia. Sen toisella puolella on rappunen jota pitkin hän sinne pääsee. Torni ei ole liian korkea, koska usein hyppääkin sieltä ihan iloisena.

Syö innoissaan syntymäpäivälahja luutansa

Vappuna, serpentiini lentää ja Tupu vähän ihmettelee

Tupu on jo sen verran aikuistunut, että ei enää revi serpentiinejä, joskus jos oli pieni pala sitä lattialla hän saattoi ottaa sen suuhun, mutta antoi sen kyllä hyvin nöyrästi takaisin. Ilmapalloja emme kuitenkaan uskaltaneet laittaa, koska Tupu saattaisi pelätä jos sellaisen poksahtaisi.

Ojassa olikin kivaa kahlata

On se kivaa kun jää on sulanut. Nyt Tupu voi olla vapaanakin rannassa, kun ei ole heikkoja jäätä. Kuitenkin matkalla mökille Tupu pidetään kiinni, koska linnuilla voi olla pesiä jossain matkan varrella. Mökillä Tupua voidaan kuitenkin vahtia hyvin.



Tämä on se ilme, kun herkku on nenän edessä, mutta pitää odottaa lupaa, että sen saisi ottaa.

Haukotus. Tupu päästää usein söpön äänen kun hän haukottelee <3

Tämä on kyllä niin hellyyttävä kuva! Tässä näkyy kuinka Tupun silmän alle on tullut valkoisia karvoja.


Tämä kuva on otettu perjantaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti